Sambucol.ba - Proizvodi

Početna » Proizvodi
Proizvodi

Sambucol ® Original

Sambucol Original

Sambucol Original je sirup odličnog ukusa, bez umjetnih boja i sa visokim nivoom antioksidansa. Ne izaziva pospanost i protivupalno djeluje.

Više o proizvodu

Sambucol ® Immuno Forte

Sambucol Immuno Forte

Sambucol Immuno Forte je sirup od crne zove koji sadrži vitamin C i cink. Također, sadrži visok nivo antioksidansa, te ne sadrži nikakve umjetne boje i zaslađivače.

Više o proizvodu

Sambucol ® Immuno Forte bez šećera

Sambucol Immuno Forte bez šećera

Sambucol Immuno Forte bez šećera ne sadrži alkohol i gluten, ne izaziva pospanost nakon konzumiranja, a ujedno je pogodan za vegetarijance i vegane.

Više o proizvodu

Sambucol ® Extra Defence

Sambucol Extra Defence

Sambucol Extra Defence sadrži extra jake formule i doze vitamina C, cinka i drugih minerala. Najjača Sambucol formula za protivupalno djelovanje.

Više o proizvodu

Sambucol ® za djecu

Sambucol Za Djecu

Sambucol za djecu pogodan je za djecu uzrasta od 1 do 12 godina. Ne sadrži umjetne boje i arome, gluten i alkohol. Klinički dokazano protivupalno djelovanje.

Više o proizvodu

Sambucol ® Teddies za djecu

Sambucol Teddies Za Djecu

Sambucol Teddies za djecu su zanimljivi medvjedići za žvakanje ukusa crne zove koji u sebi sadrže dozu vitamina C. Pogodni za djecu od 4 do 12 godina.

Više o proizvodu

Sambucol ® Immuno Forte kapsule

Sambucol Immuno Forte Kapsule

Sambucol Immuno Forte kapsule od crne zove sadrže vitamin C i cink, lagodne su za progutati i ne sadrže dodatni šećer, kvasac ili derivate mlijeka.

Više o proizvodu

Sambucol ® Immuno Forte pastile

Sambucol Immuno Forte Pastile

Sambucol Immuno Forte pastile od crne zove sadrže još vitamin C, cink i med. Sadrže samo prirodne sastojke bez lidokaina i paracetamola.

Više o proizvodu

Sambucol ® Immuno Forte šumeće tablete

Sambucol Immuno Forte Šumeće Tablete

Sambucol Immuno Forte šumeće tablete pogodne su za djecu stariju od 4 godine, ne sadrže gluten i alkohol, ne izazivaju pospanost i odličnog su ukusa.

Više o proizvodu

Asortiman Sambucol® proizvoda

Tabela proizvoda

Klikom ovdje pogledajte gdje u BiH možete kupiti Sambucol ® proizvode